Alutrend Zala

Bemutatkozunk

Az ALUTREND ZALA Kft. alumínium nyílászárók gyártásával foglalkozik, 20-25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a gyártás és kivitelezés terén.  Néhány éve döntöttünk úgy, hogy tevékenységünket családi vállalkozás keretében folytatjuk tovább. Munkatársaink – beleértve a műszaki előkészítő és a műhelyben dolgozó szerelő kollégáinkat is, – több éves szakmai rutin birtokában munkálkodnak partnereink kiszolgálása érdekében.

Nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos fejlődésre. Termékpalettánkat évről-évre bővítjük annak érdekében, hogy a piac által állított elvárásokra megfelelő válaszokat tudjunk adni. Célunk a partnereink által megfogalmazott elképzelések minél teljesebb körű megvalósítása, a gyakorlati, valós kivitelezési és működési feltételek figyelembevételével a költségek optimalizálása mellett. Fontosnak tartjuk vevőinkkel kialakítandó hosszú távú, jó kapcsolatot, melynek kulcsa az odafigyelés, megbízhatóság, rugalmasság, szakmai szemlélet.

A megbízhatóság és minőség iránti elkötelezettségünk folytán 2017-ben bevezettük az üzemi gyártás-ellenőrzési rendszert, mely lehetővé tette számunkra a magasabb szaktudást igénylő speciális nyílászárók gyártását is.

A megrendelői élmény fokozása és maximális kiszolgálása érdekében látvány tervező programunk segítségével akár már az építkezés vagy átalakítás előtt, de még közben is megtekintheti a várható eredményt, amelyek remekül illusztráljak a pontos elképzelést a homlokzati-, illetve a külső és belső környezeti elemekkel összehangoltan. Jellemzően saját alapanyag-beszerzéssel dolgozunk, de tevékenységünkhöz tartozik a megrendelő által biztosított anyagból, kész gyártmánytervek alapján történő gyártás is.

 

Hóbár József
tulajdonos/ügyvezető

 

Gyártás

Schüco, Aluprof és Aliplast profirendszerekkel dolgozunk.

Gyártói tevékenységünket jelenleg a nagykanizsai Ipari Parkban végezzük, ahol 600 m2 gyártócsarnok és 300 m2 fedett raktár áll rendelkezésünkre. 8 fő szerelő és 4 fő irodai/műszaki előkészítői kollégával dolgozunk.

Helyszíni kivitelezés

 

Közületi és lakossági ügyfeleink részére teljes körű kivitelezési munkákat és néhány darabos megrendeléseket is vállalunk.  Igény esetén a megrendelt termékek kivitelezésével kapcsolatos teendőkre is nyújtunk megoldást, úgy mint a tervezés, forma kialakítás, színek és méret kiválasztása, továbbá a helyszíni egyeztetés, felmérés, műszaki tanácsadás, nyílászáró beépítés. Helyszíni kivitelezési munkáink során több beépítő alvállalkozóval is együttműködünk. Kisebb munkák, családi házak beépítésénél 2-3 fős csapattal, nagyobb projektek esetén 6-8 fős cégekkel dolgozunk együtt rendszeresen. Ügyfeleink kérésre nyílászárók szervizelését és karbantartását is vállaljuk.